Opis
Caffè Monicella Espresso izstopa zaradi svoje edinstvene mešanice in intenzivnega okusa, ki je rezultat skrbno izbranih kavnih zrn:
- Mešanica zrn: 20% Arabica in 80% Robusta, kar daje bogat in močan okus.
- Aromatične note: Poudarjene arome čistega kakava in rahlo praženega kruha.
- Geografski izvor: Zrna iz Brazilije, Hondurasa, Konga, Ruande, Indonezije, Ugande in Vietnama.
- Priprava: Primerno za latte macchiato, espresso in cappuccino, pripravljeno v Mokkakanne, Siebträgerju ali avtomatu.
- Tradicionalno praženje: Ročno praženo na Siciliji, kar zagotavlja vrhunsko kakovost in okus.
Lastnost | Podrobnost |
---|---|
Izvorne države | Brazilija, Honduras, Indonezija, Kongo, Ruanda, Uganda, Vietnam |
Vrsta zrn | Arabica/Robusta |
Kavna sorta | AA, AP1, Bourbon, GR1, KIWU4, NY 2, SHG |
Specialiteta | Mešanica |
Delež Arabice (%) | 20 |
Višina pridelave (m) | 200-1800m |
Postopek obdelave | Mokro in suho |
Vrsta praženja | Espresso |
Stopnja praženja | Italijanska (temna) |
Glavna aroma | Pražena, čokoladna |
Stranska aroma | Kakav, pražen kruh |
Vrsta embalaže | Aluminijasta vrečka z ventilom |
Država proizvodnje | Italija |
Vrsta kave | Cappuccino, Espresso, Latte Macchiato |
Neto količina | 1000 g |
Mnenja
Trenutno ni mnenj o izdelku. Bodite prvi za priporočilo?